Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Vildmarksgourmet med vildt på menuen – SÆRARRANGEMENT med 5 slags vildt og langbueskydning

26. januar kl. 10:30 - 17:00

| Dkr 995

Begivenhed Navigation

Karpenhøj Naturcenter & Guns N’ Gourmet inviterer til et vildt arrangement

På dette vildtarrangement vil brødrene bag Guns N’ Gourmet partere og kokkerere forskellige former for vildt sammen med Jer, og det hele ender op i en vildtmiddag med røverhistorier og jagtstemning.
Ved bålet lader vi kreativiteten råde og tilbereder sammen et smukt, og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum 5 retter spædet op med vilde urter og lokale råvarer fra Nationalpark Mols Bjerge.

Vi ønsker at præsentere deltagerne for forskelligt vildt – vildt, der ikke nødvendigvis er grydeklart, men hvor deltagerne i stedet får chancen for at lære, hvordan en due parteres, eller hvordan et rådyr flås. Eksempler på vildt til dette arrangement kunne være ænder, skovduer, fasaner, rådyr og vildsvin.

Vores ønske er at give en ægte “fra skov til bord” oplevelse, hvor deltagerne også får indsigt i gode naturlige råvarer, i tilberedning primitivt på bål og i gløder, og i brugen af de vilde spiselige urter ikke blot til mad – men til smagfuld mad.

Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke lokalt ristet cowboykaffe eller til at smage på øl og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Som en bonus denne dag medbringer Karpenhøjs friluftsvejleder, Kenneth, sine langbuer og inviterer deltagerne til at prøve at skyde til måls med dem, og Guns N’ Gourmet sætter et skydetelt op, hvor du kan skyde det vildt vi tilbereder.

TIP: Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne.
Overnatning i lavuu eller shelters efter først til mølle princippet. Medbring alternativt eget telt.

Guns N’ Gourmet, ejes af brødrene Rasmus og Anders. Brødrene er vokset op med jagt og mad fra bunden, og sammen arbejder de på at skabe unikke oplevelser med vildtkødet i centrum.
Rasmus er uddannet kok, og arbejder til dagligt med events og bæredygtig mad. Anders har været jæger siden han kunne gå, og har selv gået på jagt fra det sekund han kunne få sit jagttegn.

Anders og Rasmus fra Guns N’ Gourmet samt friluftsvejlederne Kenneth og Karen fra Karpenhøj vil være instruktører/vejledere på dagen.
Karpenhøj naturcenter finder I her:

http://www.facebook.com/karpenhoejnaturcenter/

www.instagram.com/karpenhoej/

www.karpenhoej.dk

Guns N’ Gourmet finder I her:

www.facebook.com/Guns.n.Gourmet/

http://www.instagram.com/guns.n.gourmet/

http://www.gunsngourmet.com

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
10:30 - 17:00
Pris:
Dkr 995

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk