Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Vildmarksgourmet – frokost med vildt på menuen – SÆRARRANGEMENT med 5 slags vildt og langbueskydning

18. oktober 2018 kl. 10:00 - 16:00

| Dkr 125 - Dkr 349

Tag med ud under åben himmel til en helt særlig natur- og madoplevelse.

På dette SÆR-arrangement kombinerer vi 5 forskellige slags vildtkød med vilde urter og lokale råvarer fra Nationalpark Mols Bjerge. Ved bålet lader vi kreativiteten råde og tilbereder sammen et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum 5 retter.

Vi ønsker at præsentere deltagerne for forskelligt vildt – vildt, der ikke nødvendigvis er grydeklart, men hvor deltagerne i stedet får chancen for at lære, hvordan en due parteres, eller hvordan et rådyr flås.  Eksempler på vildt til dette arrangement kunne være ænder, skovduer, fasaner, rådyr og vildsvin.

Vores ønske er at give en ægte “fra skov til bord” oplevelse, hvor deltagerne også får indsigt i gode naturlige råvarer, i tilberedning primitivt på bål og i gløder, og i brugen af de vilde spiselige urter ikke blot til mad – men til smagfuld mad.

Rammen er vores hyggelige bålhus i sansehaven. Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke lokalt ristet cowboykaffe eller til at smage på øl og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Som en bonus denne dag  medbringer vores friluftsvejleder, Kenneth, sine langbuer og inviterer deltagerne til at prøve at skyde til måls med dem.

TIP: Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne.
Overnatning i lavuu eller shelters efter først til mølle princippet kan tilkøbes for kr. 50,- pr. person. Medbring alternativt eget telt.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Guns ‘n’ Gourmet, som ejes af brødrene Rasmus og Anders. Brødrene er vokset op med jagt og mad fra bunden, og sammen arbejder de på at skabe unikke oplevelser med vildtkødet i centrum.
Rasmus er uddannet kok, og arbejder til dagligt med events og bæredygtig mad. Anders har været jæger siden han kunne gå, og har selv gået på jagt fra det sekund han kunne få sit jagttegn.

Anders og Rasmus fra Guns ‘n’ Gourmet samt friluftsvejlederne Kenneth og Karen fra Karpenhøj vil være instruktører/vejledere på dagen.

Arrangementet er egnet for hele familien – men det voksne publikum samt børn fra 5-12 år med deres forældre er tænkt som målgruppen denne dag.

Detaljer

Dato:
18. oktober 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Dkr 125 - Dkr 349

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Billetter

6 ud af 8 tilgængelig
Vildmarksgourmet frokost med vildt på menuen - barnDKK 125,00Denne billet giver adgang for 1 barn mellem 5 og 12 år. Drikkevarer kan tilkøbes
18 ud af 20 tilgængelig
Vildmarksgourmet frokost med vildt på menuenDKK 349,00Denne billet giver adgang til 1 voksen. Drikkevarer kan tilkøbes