Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Udsolgt – Vildmarksgourmet

24. april kl. 14:00 - 21:00

| Dkr 1250

Tag med en tur ud under åben himmel og sank, sans og smag dig til en helt særlig natur- og madoplevelse. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan opleve, hvad den vilde danske natur byder på – og smager af.

Gode råvarer kombineres med en smuk og lærerig sanketur ud i nærområdet i Nationalpark Mols Bjerge. Ved bålet lader vi kreativiteten råde, og sammen tilbereder vi et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum fire retter. Der bliver rig mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder som saltdejsindpakning, mad i gløder, flammer og røg.
Du får indsigt i gode naturlige råvarer, og bliver inspireret til at bruge de vilde spiselige urter ikke blot til mad – men til smagfuld mad. Menuerne skifter efter årstiden og de lokale råvarers tilgængelighed.

Vi samarbejder med lokale fødevareildsjæle som Helges Most og Grønt, Mols Kafferisteri, Hejdi fra Verdens Ende, Ebeltoft Gårdbryggeri og Kalø Økologiske Landbrugsskole.

Vi værdsætter fællesskabet og mødet omkring bålet og maden. Stemningen er uformel og der er tid og plads til hyggesnak, smagsprøver, cowboykaffe eller en skål i lokalt special-øl, mens vi passer bål, rører i gryder og anretter lækre retter.

Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne. Vi tilbyder overnatning i shelters eller eget telt. Og hvis ikke en badetur ved Fuglsø Strand er tillokkende, tænder vi op i vildmarksbadekarrene.

Med i prisen:

  • 4 retters bålmiddag baseret på lokale økologiske råvarer i sæson
  • 1 gårdbryg øl eller sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri
  • Lækker kage med bålkaffe fra Mols Kafferisteri og the
  • 7 timers vejledning og instruktion til fælles madlavning over bål af Karpenhøjs instruktører
  • Overnatning i shelter eller telt
  • Vildmarksbad

Detaljer

Dato:
24. april
Tidspunkt:
14:00 - 21:00
Pris:
Dkr 1250

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Billetter

Out of stock!Vildmarksgourmet 24.04.21DKK 1.250,00Lækker mad, friluftsliv, natur og fællesskab. Vi ses ved bålet!