Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Snak og æd – Den gode samtale med Frederik Svinth

18. oktober 2019 kl. 16:00 - 22:00

| Dkr 500

SNAK OG ÆD

Har du fået nok af small talk og overfladiske ordvekslinger? Karpenhøj Naturcenter og Frederik Svinth sætter fokus på Den gode samtale med en anderledes naturoplevelse omkring bålet, hvor relationer, fællesskab og samtaler mellem mennesker er omdrejningspunkt. 

Den gode samtale er med til at styrke relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os som mennesker. Men hvordan kommer vi fra hverdagens snak til den gode og meningsfulde samtale? Kom med til en lærerig og hyggelig aften på Karpenhøj, hvor vi arbejder med samtalen, hygger omkring bålet og i fællesskab tilbereder og nyder en lækker bålmiddag.

I bliver budt velkommen på Karpenhøj med bålkaffe og kage. Vi bruger bålet hele aftenen, både til madlavning og som samlings- og udgangspunkt for vores samtaler. Frederik Svinth har igennem fem år arbejdet med at udvikle Den gode samtale, bl.a. med spillet SNAK og en række andre tiltag. Når I har fået kaffe i kopperne holder Frederik et mini-foredrag og deler ud af sine erfaringer. I foredraget tager Frederik fat i, hvad Den gode samtale egentlig er, og hvorfor den er så vigtig. I sidste ende leder det hen til, hvordan vi alle får mange flere af de gode snakke og styrker vores sociale kompetencer. Efter foredraget går vi en tur rundt på Karpenhøj, taler med hinanden og sanker urter til bålmiddagen.

Under madlavningen er der rig lejlighed til refleksion over, og afprøvning af, Frederiks input til Den gode samtale, samtidig med, at lækre lokale og økologiske råvarer tilberedes til et fælles måltid.

Efter spisningen er der mulighed for at afprøve, hvordan spillet SNAK fungerer som hjælpeværktøj til meningsfulde samtaler og kan bringe os tættere sammen.

De gode samtaler er I velkomne til at fortsætte, så længe I kan holde liv i bålet, og vil I overnatte, kan I booke shelters på info@karpenhoej.dk.

 

Program:

16.00 Vi mødes i gårdspladsen på Karpenhøj Naturcenter

16.00 – 17.00 Velkomst, bålkaffe og kage. Introduktion til dagen og Frederiks mini-foredrag

17.00 – 17.30 Gåtur med snak og sank

17.30 – 19.00 Fælles tilberedning af bålmiddag

19.00 – slut Fællesspisning, SNAK-spil og en masse gode samtaler

 

Læs mere om Frederik: https://frederiksvinth.blog

Detaljer

Dato:
18. oktober 2019
Tidspunkt:
16:00 - 22:00
Pris:
Dkr 500

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk