Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kajakker og kanoner – oplev historiens vingesus fra vandsiden

18. august kl. 10:00 - 15:00

| Dkr 895

I området omkring Karpenhøj Naturcenter er der meget andet end Molbo-historier at komme efter. Tager du med på vores hyggelige kajaktur, mærker du ikke kun bølgernes skvulp, men også historiens vingesus. Vores højtuddannede instruktører guider dig sikkert i kajakken og ud på vandet, hvor du får et nyt perspektiv på et stykke østjysk krigs- og søfartshistorie.

Undervejs holder vi pause på land, og hvis vejret er til det, tænder vi op i bålet. Til frokost spiser vi en lækker sandwich fra Smag/Æbeltoft, drikker gårdbryg sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri og en kop Molbo-kaffe.

Turen er egnet for både begyndere og øvede havkajakroere. Alle får en grundig introduktion til havkajakroning, og når vi er trygge i kajakkerne, ror vi langs kysten, midt i sørøverhistoriernes kulisser.

Hvad får du: Fem timers kajakoplevelse med introduktion til roning af vores erfarne havkajakinstruktør og hyggelig formidling af historiske begivenheder på Mols.

Pris: 895 kr. pr. person, inklusiv leje af kajak, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr, og frokost og kaffe.

Krav: Du skal være minimum 14 år og kunne svømme.

Detaljer

Dato:
18. august
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
Dkr 895

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Billetter

4 ud af 4 tilgængelig
Kajakker og kanoner 18/8DKK 895,00Fem timers kajakoplevelse med introduktion til roning af vores erfarne havkajakinstruktør og hyggelig formidling af historiske begivenheder på Mols. Inklusiv leje af kajak, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr, og frokost og kaffe.