Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Havkajak – Aftentur

26. september 2019 kl. 17:00 - 20:00

| Dkr 495

Begivenhed Navigation

I havkajakken er der mulighed for det meste, og altid i tæt samarbejde med naturen. På vores introduktionstur får du mulighed for at opleve, hvordan samspillet mellem hav, kajak og dig selv gør det muligt at styre kajakken og ro afsted mod nye eventyr.

Vores højtuddannede instruktører guider dig sikkert i kajakken og ud på vandet, hvor du pludselig befinder dig med et helt nyt perspektiv på naturen, midt mellem himmel og hav.

I farvandet omkring Mols Bjerge og Helgenæs er der altid et sted, hvor vandet er så behersket, at du kan padle dine første tag i kajak uden at blive slået omkuld af vind og bølger. Derfor er Karpenhøj Naturcenter et perfekt udgangspunkt for en smagsprøve på havkajakroning. Velkommen til en oplevelse med frisk luft, langt til horisonten, ro, saltvand, nærvær og leg.

Hvad får du: Tre timers rotur og introduktion med erfaren havkajakinstruktør under trygge forhold.  Leje af kajak, våddragt, svømmevest og andet nødvendigt udstyr.

Pris: 495 kr. pr. person

Krav: Du skal være minimum 14 år og kunne svømme.

Husk: Badetøj, ekstra tøj, håndklæde og drikkedunk. Du står selv for transport fra Karpenhøj til stranden (ikke gå-afstand).

Detaljer

Dato:
26. september 2019
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Dkr 495

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk