Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Aflyst – BÅLFESTIVAL – Hele weekenden

29. maj kl. 15:00 - 31. maj kl. 12:00

| Dkr 600 - Dkr 1000

Bålfestivalen er for alle. Børn og voksne. Teenagere og tumlinger. Erfarne friluftsfolk og dig, som trænger til at få opfrisket båltændingsevnerne. Madnørder og ornitologer. Guitarspillere og vinterbadere.

Det eneste krav er, at du har lyst til en weekend på Mols med friluftsliv, bålmad og fællesskab i naturen.

Smag på vilde urter og ukrudt. Snit din egen kniv. Opgrader bålmadsmenuen fra snobrød til et lækker sæsonbestemt måltid. Lav slave med planter fra lægeurtehaven. Nyd naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Skab dine egne erfaringer i den friske luft, mød nye mennekser og lad dig inspirere af fællesskabet.

Fredag står i vildmarksgourmetens tegn. Sammen tilbereder vi en lækker 4-retters bålmenu af friske lokale råvarer og sankede urter.  Efter middagen er der tændt op i vildmarksbadene og bålhyggen.

Efter en fyldig morgenmad lørdag er det tid til aktiviteter og workshops. Der er gang i den hele dagen og du får mulighed for at blive klogere på friluftsliv, stifte bekendtskab med Bush Craft, snitte, kokkerer, sanke, smage og udforske naturen omkring Karpenhøj. Lørdag aften er der fællesspisning, som du er med til at tilberede, for alle festivalens gæster.

Søndag formiddag er fyldt med hygge, bål og brunch

Din billet inkluderer

  • Fuld forplejning hele weekenden, inkl. 4 retters vildmarksgourmet-bålmiddag, fællesspisning lørdag, 2 x morgenmad og 1 frokost.
  • 2 overnatninger på Karpenhøj, i telt på udsigtspladsen
  • Aktiviteter og workshops med fokus på natur, bål og mad.

Detaljer

Start:
29. maj kl. 15:00
Slut:
31. maj kl. 12:00
Pris:
Dkr 600 - Dkr 1000

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk