Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Bålfestival – Hele pakken

7. juni kl. 15:00 - 9. juni kl. 11:00

| Dkr 600 - Dkr 1000

Kom til Bålfestival og vær med til tre dage, med møder omkring bålet, ild i smedjen, røgede snacks, glødende ideer og masser af tid til bare at være sammen.

Vi starter festivalen fredag eftermiddag, og med en billet til alle tre dage får du mulighed for at blive klogere på spiselige urter, afprøve forskellige teknikker til madlavning over bål og nyde solopgangen fra udsigts-teltpladsen. Du deltager i særlige workshops og aktiviteter og bliver en integreret del af festivalen og bidrager blandt andet til lørdagens helt store fælles måltid. Karpenhøjs dygtige vejledere guider dig ved bålet og i den nære natur, og de profesionelle og passionerede mad-nørder fra SMAG i Ebeltoft styrer slagets gang ved de store gryder.

Udover mad- og naturrelaterede workshops bliver der tid til at spænde buen og skyde til måls, teste dine egne og resten af familiens evner med tændstålet eller få tur- og grej-tips fra erfarne friluftsfolk. Og selvfølgelig deltage i nat-programmet, med vandringer, yoga og solopgangssang.

Din billet inkluderer:

  • 2 aftensmåltider, 2 morgenmad og 1 frokost. Det store fælles måltid lørdag er du selvfølgelig en del af.
  • 2 overnatninger på Karpenhøj, enten i shelter eller telt på udsigtspladsen
  • Aktiviteter og workshops med fokus på mad, bål og natur, fredag og lørdag Workshopsene afvikles af Karpenhøjs uddannede vejledere og SMAG + Det Grænseløse Køkkens professionelle køkkenfolk.
  • Fælles bålmiddag og mulighed for vildmarksbad fredag aften
  • Morgenmad og introduktion til aktiviteter lørdag. I løbet af lørdag deltager du i forberedelser og tilberedning af det store fælles måltid lørdag aften.
  • Overnatning med nat-program lørdag-søndag og bål-brunch søndag.

Detaljer

Start:
7. juni kl. 15:00
Slut:
9. juni kl. 11:00
Pris:
Dkr 600 - Dkr 1000

Sted

Karpenhøj Naturcenter
Dragsmurvej 12
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Arrangør

Karpenhøj Naturcenter
Telefon:
86352804
Hjemmeside:
www.karpenhoej.dk

Billetter

80 ud af 80 tilgængelig
Bålfestival - Hele pakken - BarnDKK 600,00Bålfestival fredag-søndag, to overnatninger, 2 x aftensmåltid, 2 x morgenmad, 1x frokost, vildmarksbade og workshops
76 ud af 80 tilgængelig
Bålfestival - Hele pakken - VoksenDKK 1.000,00Bålfestival fredag-søndag, to overnatninger, 2 x aftensmåltid, 2 x morgenmad, 1x frokost, vildmarksbade og workshops